Yogi Tea
Lavera
Antonio Martins - green coco

Zwergenwiese - Töltött padlizsán bazsalikomos vagy olivás szendvicskrémmel

Hozzávalók:

 

15 koktél paradicsom

150 gr kecskesajt vagy Rapunzel krémsajt

mentalevél

2 ek balzsamecet

¼ hagyma

kevés porcukor

1 ek olivaolaj

2 ek bazsalikomos vagy olivás Zwergenwiese szendvicskrém

1 padlizsán

6 ek olivaolaj

só, bors

póréhagyma

bazsalikom

 

Hosszanti irányban szeleteljük fel a padlizsánt, fűszerezzük s mindkét oldalt 4 percig grillezzük. A hagymát, a balzsamecetet, olívaolajt keverjük el a fűszerekkel és adjuk hozzá a szendvicskrémet. Ezzel az öntettel öntsük le a paradicsomot, adjuk hozzá a mentaleveleket. A padlizsánszeleteket rakjuk tányérra, tegyük rá paradicsomsalátát, a kecskesajtot, póréhagymát.

 

Fenti étket előételnek, könnyű főételként , grillhez köretként tálalhatjuk.