Yogi Tea
Lavera
Antonio Martins - green coco

Zwergenwiese - Cukkini bulgurral - medvehagymás szendvicskrémmel

Cukkini bulgurral -  medvehagymás szendvicskrémmel

 

Hozzávalók:

 

75 g bulgur

1 mokkáskanál baharát (arab fűszerkeverék ) - őrölt feketebors, őrölt paprika, őrölt szerecsendió, őrölt köménymag,  őrölt koriander, őrölt fahéj, őrölt szegfűszeg,  őrölt kardamom

1 lila hagyma

2 póréhagyma

1 csokor friss medvehagyma  (szezonon kívül fokhagyma)

60 g  Zwergenwiese medvehagymás szendvicskrém

Rapunzel szárított  darabolt paradicsom

35 g zsázsa

1 sárga cukkini (zöld is jó)

kakukkfű

 

Egy 170 C fokos sütőben a félbevágott és kivájt cukkiniket olajjal, sóval és kakukkfűvel  kenjük be, helyezzük  vaslapra és kb. 15 percig süssük a sütőben.  Közben forraljuk fel a vizet, tegyük bele a sót és a baharátot, majd főzzük meg benne a bulgurt 6 percig.  Vágjuk fel a lila hagymát és a póréhagymát, keverjük össze a szárított paradicsommal, adjuk hozzá a medvehagymás szendvicskrémet és ezzel az eleggyel töltsük meg a cukkiniket.