Yogi Tea
Lavera
Antonio Martins - green coco

Rapunzel bio kusz-kusz Előfőzött keménybúzadara

Alaprecept:

 

250 g kusz-kuszt kb. 375 ml tejben vagy vízben forrásig hevítünk, majd 10-15 percig állni hagyjuk, hogy megduzzadjon.

 

Édes kusz-kusz (4 személyre)

 

Hozzávalók:

  • 250 g RAPUNZEL kusz-kusz
  • 300 ml víz
  • 1-2 vegyszerrel nem kezelt narancs leve és héja
  • 20 g vaj
  • 2 ek. RAPUNZEL Rapadura barna nádcukor
  • RAPUNZEL szárított gyümölcsök: 4 füge, 4 sárgabarack, 8 almakarika, 80 g mazsola, 20 g kókuszreszelék és 75 g tört makadámia dióbél.

 

Az apróra vágott szárított gyümölcsöket a vízzel, narancslével, narancs héjával, vajjal és a Rapadura barna nádcukorral összefőzzük. A fentiek szerint elkészített kusz-kuszra öntjük a gyümölcsös masszát. 10-15 percig hagyjuk az ízeket összeérni. Villával meglazítjuk, majd kókuszreszelékkel, tört makadámia dióval díszítve tálaljuk.