Yogi Tea
Lavera

Levesek - sok zöldség, kevés zsiradék

KIZÁRÓLAG BIO ALAPANYAGBÓL KÉSZÜLNEK

 

A levesek íze és tápértéke az összetevőktől függ. A levesbetétek, mint pl. a rizs, a tészta vagy a krumpli emelik a szénhidráttartalmat, a hüvelyesek és a hús fehérjében gazdagabbá teszik a levest. Fontos, hogy az összetevők - főleg a zöldségek - ásványianyag-tartalma megmaradjon. További pozitívum, hogy a zöldséglevesek átlagban minden más ételnél kevesebb zsírt tartalmaznak.

 

A RAPUNZEL zöldséglevesekkel tökéletes ízhatást érhetünk el, széleskörűen alkalmazhatjuk, finomítja az ízeket.

Gyors ebédet varázsolhat a RAPUNZEL levesből és a levesbetétekből, pl. a RAPUNZEL színes betűtésztából. A leveskockák alapjául szolgálnak még önteteknek, egytálételeknek és mindenféle zöldségételnek.

 

A RAPUNZEL levesek az alábbiakban különböznek a megszokott termékektől:
- tisztán növényi összetevőkből állnak
- nem tartalmaznak hozzáadott ízfokozót
- nem tartalmaznak mesterséges vagy "természetes" aromát (ez utóbbiakat is elő lehet állítani mesterségesen, de csak természetes nyersanyagból)

- nem tartalmaznak színezőanyagot, savanyítóanyagot vagy stabilizátort
- nem tartalmaznak glutén-, tejfehérje-, laktóz- és koleszterintartalmú összetevőket.

 

A RAPUNZEL Zöldségleves "zöldfűszerekkel" kiegyensúlyozott keverék fokhagymából, bazsalikomból, kaporból és más zöldfűszerből. Harmonikus zöldfűszerillatot kölcsönöz ételeinek.
Összetevők: tengeri só, élesztőkivonat, növényi olaj, fokhagyma, bazsalikom, petrezselyem, kurkuma, zellerlevél, lestyán, kapor. Zöldfűszerek aránya: 2,5 %.

 

A RAPUNZEL Zöldségleves "sószegény" finoman összehangolt keverék zöldségekből és zöldfűszerekből. Mindenkinek ajánlott, aki odafigyel a sószegény étkezésre, hiszen ezt a leveskockát tengeri só hozzáadása nélkül készítették el. Így a 0,04 % nátriumtartalom rendkívül alacsony értéknek számít.
Összetevők: élesztőkivonat, növényi olaj, 6 % zöldség (répa, hagyma, zeller), petrezselyem, kurkuma, szerecsendióvirág.