Yogi Tea
Lavera
Antonio Martins - green coco

Görög babsaláta - 4 személyre

Görög babsaláta

 

Elkészítési idő: 60 perc
Áztatási idő: 8-12 óra
Hűtési idő: 1 óra

 

Hozzávalók:
125 g RAPUNZEL fehér jumbó bab
125 g RAPUNZEL kidney bab
1 citrom lereszelt héja
1 gerezd foghagyma
1 kisebb hagyma
1 ek citromlé
1 ek RAPUNZEL fehér balzsamecet
6-8 ek RAPUNZEL Citrolive
só és bors

 

Elkészítés:
A fejtett babot 8-12 óráig áztatjuk, a hüvelyeseket háromszoros mennyiségű vízben megfőzzük. A kidney bab főzési ideje 60 perc, a jumbó babé 75 perc. A többi hozzávalókból készítsük el az öntetet. A babot még melegen az öntethez adjuk és lehűtjük, de nem hűtőben! Sóval és borssal ízesítjük.