Yogi Tea
Lavera
Antonio Martins - green coco

Információ, érdekességek, receptek

Rapunzellel kapcsolatos érdekességek, receptek

Tönke – az ősi gabona

 A tönke napjainkban más ősi gabonafajtával együtt reneszánszát éli. Bár az utóbbi időkben már csak szakemberek és „rajongók” termesztették, a Rapunzellel szerződésben álló olasz gazdáknak az idén először olyan mennyiségű tönkét sikerült termeszteniük, amennyivel egy egész sor Rapunzel-tésztaféle előállítását tették lehetővé. De hogy mitől is különleges ez a gabonaféle? Az alábbiakban a magyar vevők is megismerkedhetnek a tönke történetével, tulajdonságaival és felhasználásával.

Tovább olvasom

laverával kapcsolatos hírek, érdekességek

Hogyan működnek a lavera golyós dezodorok?

A lavera golyós dezodorai természetes hatóanyagokkal „dolgoznak”, mégpedig úgy, hogy a kellemetlen szagokat okozó anyagokat körülveszik, lekötik, azaz szagtalanítják. Így az emberi test természetes módon tovább tud izzadni és a káros anyagoktól meg tud szabadulni. A dezodorokban lévő hatóanyagok az izzadás funkcióját nem befolyásolják, nem úgy, mint bizonyos aluminiumot tartalmazó hatóanyagok teszik ezt.

 

Tovább olvasom

Vásárlói tájékoztató a lavera mentolos fogkrémben lévő sodium-fluoriddal kapcsolatosan

Miért használ a lavera fluoridot a mentolos fogkrémben?
Egy jó ideje egymásnak ellentmondó vélemények látnak napvilágot a fluorid valódi hasznosságáról, mely megelőzi a fogszuvasodást. A WHO (az ENSZ Egészségügyi Világszervezete) statisztikája szerint a fluorid meghatározott mennyiségű bevitele szervezetünkbe hatékony védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen.

Yogi Teával kapcsolatos hírek, érdekességek

green coco-val kapcsolatos hírek, érdekességek

A csodálatos kókusz

 A fiatal, még zöld kókuszdió magjában található kb. 3-4 dl tápanyagdús folyadék. Számos értékes ásványi anyag található benne: kálium, kálcium, magnézium, nátrium ,cink, vas, telítetlen zsírsavak és laurinsav, ami fontos immunvédő hatású. A kókuszvíz lúgosít, de számos értékes tulajdonsággal rendelkezik még.

 

Tovább olvasom

A kókuszdióban rejlő értékes nedüről

A bio kókusz juice - az élet vize®
A zöld kókuszdió valódi kincse a természetnek: friss, tiszta kókusz juice.
Lágy és frissítő. Enyhén édeskés és egy leheletnyit kókuszízű. Fogyasztása igazi élmény.
Kalóriában szegény, nem tartalmaz zsírt. Ásványianyag-készlete megegyezik az emberi szervezetével.

A kókusz juice ideális összetevője a kiegyensúlyozott étrendnek, kedvező hatású diétában. Mint mindig, a minőség itt is nagyon fontos! A Dr.Antonio Martins kókusz juice a zöld (fiatal) kókuszdió leve, válogatott, bio kókuszból nyerik.

Tovább olvasom