Yogi Tea
Lavera

lavera naturkozmetikumok

 

Világszerte biztosítani kell a fogyasztók számára, hogy tanúsítvánnyal ellátott és innovatív natúrkozmetikumokat használhassanak. Ennek érdekében a lavera 1987 óta minden termékét saját maga fejleszti. A lavera cég végzi a gyártást, a csomagolást és juttatja el mintegy 40 országba - köztük rajtunk keresztül Magyarországra is - ellenőrzött natúrkozmetikai termékeit; közvetlenül hozzátok.

A lavera termékek története 1975-re nyúlik vissza. Thomas Haasénak a cég későbbi alapítójának rendkívül érzékeny bőre volt. Miután a hagyományos kozmetikumok nem nyújtottak számára megfelelő védelmet,  elhatározta, hogy a természetben meglévő alapanyagokhoz fordul. Méhviaszból, olivaolajból ajakvédő krémet kevert ki magának, ami teljes védelmet nyújtott számára. Ettől kezdve kutatói szenvedélye megállíthatatlan volt. Saját biológiai termesztésű növényekből kísérletezett ki és készített receptúrákat, melyeket folyamatosan fejlesztett, tökéletesített. Munkáját az a meggyőződés vezérelte, hogy a természet ereje legalább olyan hatékony  kell hogy legyen, mint a kémiai anyagok, ugyanakkor kíméletesebb és elviselhetőbb az ember számára.

 

BŐVEBB INFORMÁCIÓ NÉMET VAGY ANGOL NYELVEN A CÉG HONLAPJÁRÓL: www.lavera.de

 

 

A Laverana GmbH-t 1987-ben alapította. Az a felismerés, amit saját bőrén szerzett, egyértelműen megmutatta számára, hogy a természetben igazi erők rejlenek. A lavera szó jelentése a latinban: „igaz, való”, ami egyben filozófiájára és elkötelezettségére is jellemző.

 

 

A lavera termékek jellemzői:

 

 

> Természetesség: ellenőrzött natúrkozmetikumok, amit a NaTrue logó tanúsít.


> Bőrbarát, jól alkalmazható, tesztelt anyagok, számos termék dermatológiailag tesztelt.


> Hatékony, saját termesztésű  bioalapanyagok (lásd a logókról szóló összefoglaló információt).

 

  

Tudjon meg többet a lavera arcápoló termékekről: ide kattint