Yogi Tea
Lavera

Cégünkről

Cégünk a magyar piacon az alábbi négy márkát jeleníti meg:

 

Rólunk

 

Gulyás Zsuzsanna

cégvezető

 

A Helios-Bio kereskedelmi céget jó pár éves külkereskedelemben eltöltött gyakorlattal a hátam mögött hoztam létre 2003-ban. A tudatos életmódot mindig is magaménak éreztem és ez családunkban is fontos szerepet játszott. Hiszem és vallom, hogy az egészség megőrzése kizárólag rajtunk és nem másokon múlik. Ezt a hitvallást szeretném átadni minél több embernek, hogy tegyenek többet egészségükért. A természetszeretet és a környezet-tudatosság szintén nagy értékek számomra. Mindezek jegyében vállaltam fel boldogan azt, amit ebben a cégben meg tudok valósítani: az embereknek felkínálni azt a lehetőséget, hogy éljenek tudatosan, őrizzék meg egészségüket, teremtsék meg a harmóniát önmagukban és vigyázzanak a természetre, környezetünkre, azaz éljenek boldogan! Meggyőződésem, hogy magas minőséget képviselő biotermékeink ebben nagy segítséget nyújtanak.

 

Munkatársaink:

 
 
   Kiss Áron 
   Logisztikai munkatárs
 Elsősorban a raktározási, kiszállítási feladatokat látja el, részt vállal a teljes logisztikai feladatokban, a partnerek kiszolgálásában. A bio élelmiszerek és alapanyagok területén szerzett nagy tapasztalattal rendelkező munkatársunk. 
 
 

 

Bioélelmiszer-nagykereskedésünk 2003 óta a német Rapunzel cég képviseletét látja el Magyarországon. Választékunkat később az ayurédikus YOGI TEÁKKAL és a lavera natúrkozmetikumokkal bővítettük.
 
Minden forgalomba kerülő Rapunzel élelmiszer és Yogi Tea ellenőrzött bioélelmiszer, a tanúsítást a Hungária-Öko-Garancia Kft. végzi. A kiskereskedelmi kiszerelésű termékeken túl a Rapunzel cégtől gasztro és ledig kiszerelésű termékeket is forgalmazunk. A lavera natúrkozmetikumok szintén ellenőrzött bio alapanyagokból előállított, csak természetes összetevőket tartalmazó, bőrbarát készítmények, melyeket a független NaTrue szervezet ellenőriz.

 

 

Minősítő okiratok: