Yogi Tea
Lavera
Antonio Martins - green coco

Cégünkről

Cégünk a magyar piacon az alábbi négy márkát jeleníti meg:

 

Rólunk

 

Gulyás Zsuzsanna

cégvezető

 

A Helios-Bio kereskedelmi céget jó pár éves külkereskedelemben eltöltött gyakorlattal a hátam mögött hoztam létre 2003-ban. A tudatos életmódot mindig is magaménak éreztem és ez családunkban is fontos szerepet játszott. Hiszem és vallom, hogy az egészség megőrzése kizárólag rajtunk és nem másokon múlik. Ezt a hitvallást szeretném átadni minél több embernek, hogy tegyenek többet egészségükért. A természetszeretet és a környezet-tudatosság szintén nagy értékek számomra. Mindezek jegyében vállaltam fel boldogan azt, amit ebben a cégben meg tudok valósítani: az embereknek felkínálni azt a lehetőséget, hogy éljenek tudatosan, őrizzék meg egészségüket, teremtsék meg a harmóniát önmagukban és vigyázzanak a természetre, környezetünkre, azaz éljenek boldogan! Meggyőződésem, hogy magas minőséget képviselő biotermékeink ebben nagy segítséget nyújtanak.

 

Munkatársaink:

 
 
   Kiss Áron 
   Logisztikai munkatárs
 Elsősorban a raktározási, kiszállítási feladatokat látja el, részt vállal a teljes logisztikai feladatokban, a partnerek kiszolgálásában. A bio élelmiszerek és alapanyagok területén szerzett nagy tapasztalattal rendelkező munkatársunk. 
 
 

 

Biró O. Bianka

Asszisztens

Biomérnök, az élelmiszergyártási folyamatok szakértője. 

Elsősorban az irodai, belföldi - külföldi kapcsolattartási feladatokat  látja el, maximálisan segítve a cégezető munkáját. Emellett a logisztikai részen is tevékenykedik. 

 

 

 

 
Bioélelmiszer-nagykereskedésünk 2003 óta a német Rapunzel cég képviseletét látja el Magyarországon. Választékunkat később az ayurédikus YOGI TEÁKKAL és a lavera natúrkozmetikumokkal bővítettük.
 
Minden forgalomba kerülő Rapunzel élelmiszer és Yogi Tea ellenőrzött bioélelmiszer, a tanúsítást a Hungária-Öko-Garancia Kft. végzi. A kiskereskedelmi kiszerelésű termékeken túl a Rapunzel cégtől gasztro és ledig kiszerelésű termékeket is forgalmazunk. A lavera natúrkozmetikumok szintén ellenőrzött bio alapanyagokból előállított, csak természetes összetevőket tartalmazó, bőrbarát készítmények, melyeket a független NaTrue szervezet ellenőriz.

 

 

Minősítő okiratok:

 


 

Díjazták a minőséget

Örömmel adunk hírt a honlap Olvasóinak, tisztelt Vevőinknek és minden Érdeklődőnek, hogy a Rapunzel márka 2010-ben Magyarországon elnyerte a Superbrands díjat, melyet cégünk, a HELIOS BIO-KER Bt, mint a márka magyarországi forgalmazója kapott a 16 tagú, független szakemberekből álló zsűri döntése alapján.

A döntés annak eredménye, hogy a fogyasztók és ezáltal a Bizottság a márka értékét kimagaslónak tartják. A Rapunzel márka egy évig viselheti a Superbrands 2010 megkülönböztető jelzést.

Idén hatodik alkalommal adott iránytűt a vásárlóknak a független szakmai zsűri, mikor kiosztotta a Superbrands díjakat. Ezek alapján tudható, mely márkák, mely cégek érdemlik meg valóban a vevők bizalmát. A reklám helyett, mellett ez egy olyan jel, mely biztonságot és garanciát ad a mindennapi választáshoz

A szakértői bizottság tagjai a márkákat a következő elv alapján értékelik

„Superbrands az a márka, amely a saját területén kitűnő hírnevet szerzett.

A márkához kapcsolt értékek olyan érzelmi és/vagy kézzelfogható előnyöket nyújtanak, melyeket a fogyasztók elvárnak és elismernek.”

 

 

A Superbrands rövid története: közel másfél évtizeddel ezelőtt Nagy-Britanniában marketinggel, kommunikációval foglalkozó szaktekintélyek köre indította útjára ezt a programot. Céljuk kettős volt: A kiemelkedő erejű márkák reflektorfénybe állítása, valamint követendő példák bemutatása a fejlődni, tanulni kívánó piaci szereplők számára. Az ötlet sikerét fémjelzi, hogy ma már 5 földrész 86 országában jelent különleges minősítést a Superbrands fogalom. A programot megvalósító valamennyi országban kiemelt szerep és felelősség hárul a "zsűrire". Éppen ezért kizárólag magas szakmai elismertséggel rendelkező személyeket kérnek fel e munkára a megmérettetés szervezői. A döntés kizárólag a bírálók saját tapasztalata és szaktudása alapján születik. Sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet ugyanis az elismerésre. 

 

Külön örömünkre szolgál, hogy a top-márkák között már a biotermékek is helyet kaptak, és bízunk abban, hogy ez a díj azt is elősegíti, hogy az ilyen jellegű élelmiszerek egyre nagyobb teret hódítsanak a magyar piacon.